Nu har HundeGodbidden.dk fået ViaBill på webshoppen!

Nu har HundeGodbidden.dk fået ViaBill på webshoppen – Det betyder du kan betale dine varer i rater, eller betale hele beløbet på en gang.

 

ViaBill

 

Nu har HundeGodbidden.dk fået ViaBill på webshoppen – Køb nu – betal, når du vil.

 

Med ViaBill kan du købe dine varer nu og her og betale når du vil. Det er sikkert og helt enkelt. Webshoppen sender dig en faktura, når dine varer er blevet afsendt. Og kort tid efter modtager du en opkrævning fra ViaBill på den e-mail adresse, du har oplyst til os. Rente- og gebyrfri delbetaling. Modtag varerne inden du betaler. Enkel og sikker betaling.

 

Fleksibel betaling med ViaBill

ViaBill giver dig mulighed for at dele betalingen ud over 24 måneder, eller betale hele beløbet ud når du vil i løbet af de 24 måneder. ViaBill er helt rente- og gebyrfrit.

Det vil sige, der er ingen omkostninger forbundet med at delbetale op til kr. 2.000. ÅOP er 0,0 % Frivilligt tilvalg af betalingservice mod et gebyr på kr. 39,- er en mulighed.

 

Du kan læse ViaBill’s vilkår her:  www.viabill.com/terms

 

Hvordan foregår det?

Når du har fundet alle dine varer på shoppen og lagt dem i indkøbskurven, går du til kassen. Blandt de øvrige betalingsformer vælger du ViaBill. Når dine varer afsendes, modtager du et købsbevis fra shoppen som kvittering.

Du modtager også en opkrævning fra ViaBill på den e-mailadresse, som du har angivet i webshoppen ved bestilling. Det er denne opkrævning, som du bruger til betaling.
Det med småt. Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill kan foretage et kredittjek på dig.

 

Hvem er ViaBill?

ViaBill er en dansk virksomhed, der blandt andet tilbyder finansielle services som f.eks. fleksible betalingsløsninger til webshops og deres kunder. ViaBill-koncernen er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og det offentlige, herunder Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser, Østjysk Innovation og NorthCap Partners. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til ViaBill, du kan også læse mere på Viabill.com.