Om Hundetræning hos HundeGodbidden.dk

 

 

 

Om Hundetræning – Her er stemningen rar og tryg. Fokus er på at etablere et godt samarbejde mellem hund og fører, så vi får nogle dygtige hunde med logrende haler 🙂

 

Vi træner hele året, så kom og vær med.:)

 

Hvorfor så gå og vente på at komme i gang med at træne din hvalp/hund. Hos HundeGodBidden.dk kan du altid komme i gang med det samme. For vi har 2 forskellige træningstider pr. hold.  Jo før – Jo nemmere er det for hunden at lærer.   HvalpetræningUnghund træning  –  Klikketræning

 

Trænings tider:

Mandag 16.00-17.00
Lørdag   09.30-10.30

 

Om Hundetræning

Der er 2 træningstider om ugen på hvert hold. Du kan i den ene uge træne den ene dag og i den næste uge træne den anden dag eller træne begge dage om ugen. Det mest optimale er at træne begge dag, for så lære I det meget hurtigere.

Om Hundetræning

– Hos HundeGodbidden.dk betaler du kun et klip i klippekortet for de gange du kommer til træning med din hund.

Der er som noget nyt 2 forskellige slags 10-turs klippekort du kan vælge imellem til hundetræningen. Et almindeligt eller et luksus 10-turs klippekort. (som gælder i 3 mdr.)

 

 • Almindelig 10-turskort til 695,- kr.   ( gyldig i 3 mdr.)

 • Luksus 10-turskort til 1095,- kr. inkl. 200 gram topkvalitets natur Godbidder pr. gang ( værdi af 700,-)    ( gyldig i 3 mdr.)

 

Om Hundetræning

Tilmeld dig og din hund i dag og start træningen indenfor få dage…. Når du går til hundetræning hos HundeGodbidden.dk lægger vi vægt på, at det gerne skulle være sjovt for både din hund og dig. Derfor trænes der altid kun med bløde metoder, hvor vi arbejder med samarbejde, positivt lederskab, forståelse og respekt for hunden.

 Al træning er efter moderne træningsprincipper

, Ingen riv og rusk – råben og skrigen, men belønningsbaseret træning, med brug af klikker eller verbal markør, alt efter hvordan det passer dig bedst.

Kom ind i Butikken og få mere af vide om belønningsbaseret træning.

Al træning foregår på Krakvej 2, Snogebæk, 3730 Nexø

Er du i tvivl om, hvilket hold du skal vælge, så ring eller sms til os på tlf. 50 52 24 76 eller kom forbi i butikkens åbningstider (ALLE DAGE 08-20 ) og få en snak med os.

Du er velkommen til at komme og få en Gratis prøvetime.

 

Kvælerhalsbånd og fysiske afstraffelse tillades ikke på træningspladsen.

Glæder os til, at se dig og din hund og vi håber, at vi skal tilbringe mange hyggelig timer sammen.;-)

Tilmeld dig her nedenunder:

Efter du har købt et klippekort kan du udfylde formularen her nedenunder i bunden af siden og tilmelde dig vores hundeskole.

10-tursklippekort ordning

 • Træningstiderne til de enkelte hold finder du i produktmenu ved at trykke på det ønskede hold niveau.

  Der er 2 træningstider om ugen på hvert niveau og du kan i den ene uge træne den ene dag og i den næste uge træne den anden dag eller mest optimalt træne begge dage. Det er op til dig.

  Derudover tilbyder vi også en del intensive specialhold;.

  Blandt andet,:
 1. Indkald / Hjemkald,

 2. 695,- kr. for 4 timer intensiv træning. ( Oprettes kun ved min. 2 – 4 tilmeldte på et hold. Ring for info på 50 52 24 76 )
 3. Kontakt & Gå pænt i snor,

 4. 695,- kr. for 4 timer intensiv træning, ( Oprettes kun ved min. 2 – 4 tilmeldte på et hold. Ring for info på 50 52 24 76  )
 5. Enetimer 

 6. ( hvis du har noget du gerne vil have ekstra hjælp til eller et problem du ønsker vi skal arbejde med så ring og bestil en enetime på 50 52 24 76 ) 350,- kr. pr. enetime.
 • Hos HundeGodBidden.dk tilbydes holdtræning såvel som individuelle træningstimer for hvalpe og voksne hunde, begyndere og øvede hund.
 • Nedenunder kan du kontakte os eller melde dig på det ønskede hold.

Oplys venligst din hunds navn, race, alder og køn i Kommentar-feltet når du tilmelder.

Udsalg Sjove Hunde tricks du kan lave med din hund
[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Sjove Hunde tricks du kan lave med din hund

129,00DKK 99,00DKK
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
Klikker Hundetræning
[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Klikker Hundetræning 10-turskort

Fra 1.095,00DKK
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
Unghund / voksen Hundetræning
[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Unghund / voksen Hundetræning

Fra 1.095,00DKK

Tilmeld dig og din hund til træning i dag og start allerede i denne uge. Bare kom i gang……:o)
For hunde af alle racer i alderen over 6 mdr, der aldrig har gået til træning før.

Det er guld værd at få indlært nogle gode vaner og rutiner i hverdagen, og at få etableret en gensidig forståelse og et godt samarbejde med det nye familiemedlem.

Unghunde/voksen begynder 10- turskort til 10 trænings timer = kr. 595,- (gælder i 3 mdr.)

Trænings tider: Mandag kl. 17.45 – 18.45

Onsdag kl. 17.45 – 18.45

DER ER MULIGHED FOR INDEDØRS TRÆNING

At have et 10-turskort betyder, at man selv bestemmer hvornår man vil træne. Du kan træne Mandag i den ene uge og Onsdag i den anden uge eller begge dage og du får det du har betalt for, da vi trækker et klip i dit kort, når du har været til træning.

Træningsplads: HundeGodBidden.dk, Krakvej 2, Snogebæk, 3730 Nexø

Hundene skal på dette hold lærer, at forholde sig til andre hunde og mennesker på en god og positiv måde.

Vi starter dette hold op med de grundlæggende øvelser, så som en god kontakt, sit, dæk, gå pænt i snor og indkald. Desuden laver vi sjove øvelser/opgaver for hundene.

Hunden lærer øvelserne gennem motivation og leg, da træningen skal være sjov for både dig og din hund. Du vil på dette hold blive præsenteret for “klikkeren” (et arbejdsredskab), men det er ikke must, at du skal bruge den, hvis du synes det bliver for svært.

Til slut i timen vil der måske blive brugt tid på fri leg og samvær, hundene imellem. Det afhænger af kombinationen af de hunde, der er tilmeldt holdet.

Tilmelding og betaling:
Tilmelding og betaling kan ske ved at trykke på købs knappen på det hold, som du gerne vil tilmelde dig og din hund. Udfyld dine oplysninger, samt skriv i feltet hundetræning de oplysninger vi skal bruge om din hund.

Ønsker du at bankoverfører pengene skal det ske til Nykredit konto nr. 5490 0000939712 og tilmelding til holdet er først gældende, når vi har modtaget pengene på kontoen.
Der kan også betales kontant i butikken i Snogebæk eller via MobilePay og Swipp. På +45 50522476

OBS OBS !

Forud for holdstarten, vil du modtage en mail omkring klikkertræning.
Du vil desuden efter hver time, modtage en mail med forklaring af dagens øvelser.
Du har altså god støtte og vejledning, ikke kun når vi ses, men også derhjemme når du øver dig med din hund.

OBS!

Det er guld værd at få indlært nogle gode vaner og rutiner i hverdagen, og at få etableret en gensidig forståelse og et godt samarbejde med det nye familiemedlem.

Træningen bygges op omkring 4 grundkompetencer:

Kontakt:
Ingen kontakt = intet samarbejde, ingen træning og ingen ny indlæring.
Derfor er kontakt vigtig !
Leg:
Opbygger positiv relation og social kontakt mellem hund og ejer.
Det er vigtigt, at hunden ikke bare leger med sig selv – det er ejeren, der har kontrollen over belønningerne.

Initiativ:
Hunden lærer at dens egen adfærd giver adgang til beløning. Den kan kun få belønningen, når den forsøger at løse opgaven. Vi lærer den at deltage aktivt i træningen.

Kontrol:
Hunden lærer at udvise kontrolleret adfærd såsom at ignorere omgivelserne og andre hunde. Hunden lærer, at den kun får belønninger, når den yder noget – den kan ikke bare ta’ selv.

Konkret arbejdes der med:
Gå pænt i snor
Indkald
Sit og dæk + hold en position
Intro plads øvelsen
Familehundens færdigheder
Socialisering

[yith_wcwl_add_to_wishlist]
Hvalpetræning-10 turs kort
[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Hvalpetræning-10 turs kort

Fra 1.095,00DKK

Tilmeld dig og din hvalp til træning i dag og start allerede i denne uge. Bare kom i gang……:o)

For hvalpe af alle racer i alderen 2 – 5 mdr.

Det er guld værd at komme godt fra start med sin hvalp!
At få indlært nogle gode vaner og rutiner i hverdagen, og at få etableret en gensidig forståelse og et godt samarbejde med det nye familiemedlem. Det vil være til glæde for Jer i alle af Jeres år sammen.
Hvalpe 10- turskort til 10 trænings timer = kr. 595,-

Trænings tider: Lørdag kl. 12.15 – 13.15

Torsdag kl. 17.45 – 18.45

DER ER MULIGHED FOR INDEDØRS TRÆNING

At have et 10-turskort betyder, at man selv bestemmer, hvornår man vil træne. Du kan træne Lørdag i den ene uge og torsdag i den anden uge eller begge dage og du får det du har betalt for, da vi kun trækker et klip i dit kort, når du har været til træning.

Træningsplads: Krakvej 2, Snogebæk, 3730 Nexø

Det vil fremgå her på siden, hvis der ikke er plads på hvalpe holdet. Det vil være små hold og der er plads til 2-6 hvalpe på hvert hold :o)

Det vigtigeste på dette alderstrin er, at hvalpen bliver godt socialiseret. Vi lærer hvalpene, at forholde sig til andre hunde og mennesker på en god og positiv måde.

Vi starter dette hold med de grundlæggende øvelser, så som en god kontakt, sit, dæk, gå pænt i snor og indkald. Desuden laver vi sjove øvelser og lærer at håndtere hvalpene, så den daglige soignering ikke bliver et mareridt.

Hvalpene lærer øvelserne gennem motivation og leg, da træningen skal være sjov for både dig og din hvalp. Du vil på dette hold blive præsenteret for “klikkeren” (et arbejdsredskab), men det er ikke ikke must, at du skal bruge den, hvis du synes det bliver for svært.

Til slut i timen vil der være tid til fri leg og samvær, hvalpene imellem. De vil blive inddelt i små hold, så de passer sammen i størrelse, så ingen hvalpe lider overlast.

Tilmelding og betaling:
Tilmelding og betaling kan ske ved at trykke på købs knappen. Udfyld dine oplysninger, samt skriv i feltet hundetræning de oplysninger vi skal bruge om din hund.
Ønsker du at bankoverfører pengene skal det ske til konto nr. 5490 000 0939712 og tilmelding til holdet er først gældende, når vi har modtaget pengene på kontoen.
Der kan også betales kontant i butikken Snogebæk eller via MobilePay og Swipp På mobil +45 50522476

Tilmelding sker lige her ved at lægge varen i kurven og fuldføre betalingen.

OBS OBS !

Forud for holdstarten, vil du modtage en mail omkring klikkertræning.
Du vil desuden efter hver time, modtage en mail med forklaring af dagens øvelser.
Du har altså god støtte og vejledning, ikke kun når vi ses, men også derhjemme når du øver dig med din hvalp.
Ved tilmelding modtager du desuden guiden “Godt fra start med din hvalp”

OBS!

De første 3 gange har vi 15 minutter ekstra tid. Den tid bruger vi på at slutte af med at sidde sammen, øve hvalpene i at forholde sig roligt blandt de andre mens vi taler om hvalpeemner som skarpe hvalpebisser, at være alene hjemme, hvordan man undgår tissetåre på gulvet og den slags 🙂

Det er guld værd at komme godt fra start med sin hvalp!
At få indlært nogle gode vaner og rutiner i hverdagen, og at få etableret en gensidig forståelse og et godt samarbejde med det nye familiemedlem.Træningen bygges op omkring 4 grundkompetencer:Kontakt:
Ingen kontakt = intet samarbejde, ingen træning og ingen ny indlæring.
Derfor er kontakt vigtig !
Leg:
Opbygger positiv relation og social kontakt mellem hund og ejer.
Det er vigtigt, at hunden ikke bare leger med sig selv – det er ejeren, der har kontrollen over belønningerne.

Initiativ:
Hunden lærer at dens egen adfærd giver adgang til beløning. Den kan kun få belønningen, når den forsøger at løse opgaven. Vi lærer den at deltage aktivt i træningen.

Kontrol:
Hunden lærer at udvise kontrolleret adfærd såsom at ignorere omgivelserne og andre hunde. Hunden lærer, at den kun får belønninger, når den yder noget – den kan ikke bare ta’ selv.

Konkret arbejdes der med:
Gå pænt i snor
Indkald
Sit og dæk + hold en position
Intro plads øvelsen
Familehundens færdigheder
Socialisering

Hver gang vi mødes, bruger vi selvfølgelig tid på leg og samvær hvalpene imellem
[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Tilmeld dig her:

Efter du har købt et klippekort kan du udfylde formularen nedenunder og tilmelde dig vores hundeskole.

Oplys venligst din hunds navn, race, alder og køn i Kommentar-feltet når du tilmelder.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked