Hvorfor er det en god idé at råfodre?

• Væk med tilsætningsstoffer som fremmer smag og holdbarhed.

• Væk med farvestoffer, som hundene ikke kan se alligevel.

• Ind med den naturlige kost, som hundene fra moder natur er designet til.

Det er jo ren logik!

Hvorfor vente til hundene udviser allergiske reaktioner? Det er bestemt ikke utænkeligt at en stor del af dyrlægebehandlingerne og medicinudskrivningerne forsvinder, da meget af dyrlægernes arbejde i dag er tandrensninger og behandlinger af hudproblemer.

RigtigHundemad lægger stor vægt på at alt vores kød er af høj kvalitet. Det, vi serverer for hundene, er udskæringer fra vores egen mad, som vi i disse overflodstider ikke selv gider spise, men som langtfra kan kaldes kødaffald. Halskød og kæbekød indeholder sener, gummer og strube, som er rigtig sundt for hundene at tygge i, og det indeholder masser af calcium. Kalkunkød med brusk, hjerte og mave er også en sund lækkerbisken. Og så er der alle de andre lækkerier på menukortet, så det næsten kan være svært at bestemme sig for, hvad vi skal have i dag; laks, hjort, krabbe, lam, hest, fjerkræsmix eller måske kallun?
Som tilskud i grøntsagsafdelingen anbefaler vi vitamin- og mineraltilskud og økologisk omega 3 & 6 olie samt en lille mængde fibre/kulhydrater, så er vi helt sikre på, at din bedste ven får det, den har brug for i dagligdagen. Vi har naturligvis også færdige menuer, som indeholder det hele.

(Hvis I stadig er i tvivl, så tag et kig på Rexo; 9 år og 28 dage gammel og ikke et eneste gråt hår eller andre alderdomstegn.)
Prøv det!
Når hunden begynder at få den slags mad, som dens mave-tarmsystem i tidernes morgen blev designet til, så sker der mange ting:

• Hunden bliver ofte gladere og mere livlig, hvilket kan ses på øjne, pels og daglig
aktivitet.

• Hyperaktive dyr finder mere ro og balance med sig selv.

• Hunden får en normal figur og ligner ikke en tønde pga. affaldsstoffernes ophobning.

• Dårlig ånde og dårlig pelslugt forsvinder.

• En næsten lugtfri afføring i små mængder.

• Belægninger og tandsten forsvinder.

• Immunforsvarets utrolige forsvarsmekanisme genskabes, og derved forebygges
sygdomme, og der opnås overskud til at reparere og rydde op.

• Kroppens organer begynder at fungere efter hensigten, således at optagelsen af
føde og udskillelsen af affaldsstoffer kommer i harmoni.

• Hvilket igen betyder forebyggelse af bl.a. allergi, sukkersyge, parodontose og andre
livsstilssygdomme, som vores kæledyr, ligesom vi selv, også lider af i dagens
Danmark.

– og din hund vil elske dig for det!

BARFBESKRIVELSE

Allergi
Livsstilssygdomme?
Lider din hund af allergi er det selvfølgelig vigtigt at være særlig opmærksom på hundens kost. Lige som hos os mennesker, kan der være ting i kosten, som hunden ikke kan tåle.

Ofte er det lagermider, som hunden er allergisk overfor. Miderne optræder i produkter med mel, korn og ris, og de fjernes ikke ved at koge maden først, men ved avancerede tørringsprocesser. Hyperallergent tørfoder kræver, at man er meget omhyggelig med opbevaringen, da der efter åbning af emballagen er fri adgang for lagermider.

BARF-maden indeholder ikke lagermider og er et helt naturligt produkt.

Multiallergiske hunde kan blive symptomfri efter en overgang til råfodring. Ofte kan man se forbedringer i pels, poter, ører og kløe efter bare en uges tid.
For at det skal lykkes, er det vigtigt at være meget nøjagtigt med fodringen og sikre sig, at hunden ikke optager så meget som en krumme andet end BARF-maden.

Har din hund sukkersyge, kan BARF-metoden også hjælpe. Oftest slipper I helt for insulinindsprøjtningerne, hvis der udelukkende fodres med råt.

Vi hjælper selvfølgelig med at tilrettelægge en kostplan til jer, så I alle kommer godt fra start.

Vi vil meget gerne dele alle vores erfaringer med allergiramte hunde, og de succeshistorier vi oplever efter skiftet til råfodring.

Husk at BARF ikke er medicin, men en måde at fodre din hund på; hellere forebygge end at helbrede, ikke!?

Diarre – tarmbetændelse

Mange hunde lider af kronisk diarre, nogle bliver behandlet med alverdens medicin uden virkning, andre bliver sat på såkaldt skånekost, endnu andre igen får betegnelsen proteinallergi, og mange bliver aflivet fordi hunden ikke får det bedre – BARF har hjulpet alle de hunde vi har fået ind i butikken, – for flere af dem har det været sidste chance inden aflivning…