Om os

✓Om os  – DU KAN TRYGT HANDLE HUNDETILBEHØR HOS HUNDEGODBIDDEN.DK Du kan trygt handle online hos os. Du kan betale med de fleste betalingskort, hvilket foregår over sikker forbindelse direkte til QuickPay og PayPal. Vil du hellere betale med Bankoverførsel, eller MobilePay er dette også muligt, og vi sender din ordre, lige så snart vi har registreret din indbetaling.

✓SERVICEN ER I TOP HOS HUNDEGODBIDDEN.DK Vi ved, hvor vigtig din hund er for dig, og derfor er det meget vigtigt for os, at du er tilfreds med den service og betjening du får hos os. Hos HundeGobidden.dk har du altid 30 dages fuld returret samt 24 måneders reklamationsret på alle varer.

✓DAG-TIL-DAG LEVERING AF HUNDETILBEHØR Hos HundeGobidden.dk sender vi alle ordre med GSL, som forsikrede pakker. Vi tilbyder levering både til postbutikker, arbejdspladser eller helt hjem til din hoveddør, hvis du ønsker det. Alt hvad du ser hos os, er på lager, og har vi din ordre i hænde en hverdag inden kl. 10, afsender vi samme dag. Vi kører med faste lave fragtpriser, uanset om din pakke vejer 1 eller 20 kg.

Se mere under ” Spørgsmål og svar “