Beskrivelse

Andehalse 100% Naturlig nænsomt lufttørret

Andehalse 100% Naturlig nænsomt lufttørret – Lækre tørrede andehalsene, er en sund og naturlig hundesnack. De er sprøde og knasende og de fleste hunde vil elske dem. En god og fornuftig snack der kan bruges som supplement til din hunds normale foder eller bare som ekstra forkælelse.

En hundetygge, der er rigtig sjov og en simpelthen lækker 100% naturlig hundegodbid

Andehalse Naturlig nænsomt lufttørret – Vores tørrede andehalse er det ideelle kosttilskud til hunde. De giver ikke kun værdifulde næringsstoffer som calcium og proteiner, men er også en naturlig kilde til essentielle fedtsyrer, mineralske næringsstoffer som calcium og aminosyrer. Perfekt også til mange hunde med allergi eller overfølsomhed.

Fyldt med glucosamin og chondroitin er disse et fremragende supplement til at booste hundens ledsundhed. Og de er med til at fremme din hunds tandsundhed, da tyggearbejdet er med til at fjerne belægninger.

Vores andehalse er tykkere og større end kyllingehalse , men mindre end kalkunhalse . Dette gør dem til den ideelle godbid til små og mellemstore hunde.

De nye tørrede andehalse indeholder ingen splintrende knogler og knækker virkelig spændende, når hundebasserne bider i dem. Dette sprøde bid bliver godt modtaget af hunde, fordi det holder dem beskæftiget på en artsegnet måde. 

Vidste du: Nakkeknogler er blødere end traditionelle marvknogler, hvilket gør dem til et fantastisk alternativ til ældre hunde eller yngre med følsomme tænder.

Vores andehalse til hunde er naturligvis lavet uden brug af tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. De friske halse tørres via langsom lufttørring og alle vitaminer derfor bevaret. En helt naturlig tyggepind til alle hunde. Selv firbenede venner, der er tilbøjelige til intolerancer, tåler normalt snacks lavet af 100 % ren and rigtig godt. Takket være monoproteinet indeholder det ingen andre allergifremkaldende faktorer.

Vores Andehalse er ca 10 – 17 cm store

 

Alle fordele på et øjeblik:

  • 100% And (monoprotein)
  • Ingen kunstige tilsætningsstoffer og holdbarhedsforstærkere
  • Gluten- og laktosefri
  • Rig på naturligt protein og calcium
  • Let fordøjelig
  • Passende beskæftigelse
  • Høj bruskandel
  • Nem at portionere

 

Sammensætning:

Denne godbid er 100% and (monoprotein), uden tilsat korn eller andre tilsætningsstoffer.

Vores Andehalse er glutenfri, uden kemikalier eller konserveringsmidler.

Ingredienser: (analyse er underlagt naturlige udsving): Protein 56,2%, fedt 19,9%, aske 4,2%.

Bemærk venligst, at dette er et rent naturprodukt, så størrelse, form og farve kan afvige fra fotografiet.

 

Alle vores natursnacks er af høj kvalitet.

Alle vores natursnacks er af høj kvalitet. De bliver fremstillet af frisk slagtet kød, som derefter nænsomt lufttørres. Denne proces sikrer, at kvalitet i smag og næringsstoffer bevares og din hund får tilført energi fra en helt naturlig kilde.

En god og sund godbid som er så naturlig som mulig.

Giver din hund den optimale glæde ved at få en godbid og du kan med god samvittighed belønne din hund uden at bekymre dig om unødvendige tilsætningsstoffer. Da de fleste natursnacks er hårde er de også med til at fremme din hunds tandsundhed, da tyggearbejdet er med til at fjerne belægninger.

Hold øje med din hunds foderstand og vægt. Hunde elsker godbidder og siger ikke nej til en snack, selvom den måske har lidt for meget på sidebenene. Husk derfor at beregne din hunds samlede foderindtag af foder OG godbidder, særligt små hunde kan godt spise sig mætte i godbidder.
Husk altid at have frisk rent vand til rådighed for din hund.

 

Opbevares:

Da alle produkter er tørret uden nogen former for kemi, anbefaler vi, at du opbevarer dine snacks mørkt og køligt.

Bemærk:

Da dette produkt er et rent naturprodukt, kan billedets størrelse, form og farve variere.

Vores snacks er 100% naturlige og er fra europæiske dyr – ABSOLUT ingen varer fra Østen!

Find flere lækre Natur Godbidder her: